8.7.08

Nadia Hana

Sabtu lopeh, alang-alang ese takdo job wedding.
Ese ajak Din dan rakan-rakan poie shoot model.
Tapi sobab pagi-pagi tu baru ese sms last minute,
jadi ramai lah yang masih tido atau dah ado hal lain.

Jadi yang join hanyolah Din dan Rozek serta sorang kawan Rozek.
Kitorang buek photoshoot ni dokek Taman Bunga Istana, Johor Bahru.
Din cubo gitau ese untuk bawak konsep green and natural dalam
sesi kali ni. Dan menjajau lah kitorang carik kawasan yang penuh kehijauan.
Sesi start pado jam 10.00am dan habis sekitar jam 11.30am.
Tak lamo pong coz shoot 1 lokasi tu sekejap-sekejap yo.
Dapek lah dalam tigo lokasi yang kitorang shoot.
Banyak bermain dengan angle dan more to half body potraiture.

Dan dalam eksperimen pado sesi kali ni ialah menggunokan
Aperture Priority pado F2.8 hinggo F4.0 dan jugak
di minuskan EV kepado -0.3 .

Ok, untuk pengetahuan ekorang. Model ni baru berumur 17 tahun.
Spm la dio tahun nih. Tapi she's look more matured than her age.
Caro percakapan beliau pun menunjukkan kematangan beliau.
Diakui oleh Din Pawaka.




Nadia Hana, friend of mine come from Muor.



Another photo for Nadia Hana, please log on to my FLICKR.

5 comment:

RinZ said...

oh.. ini modelnyer yg ko sms aku pepagi tuh.. ehe... mmg x smpt nk join ko, jenuh aku pusing2 carik klinik yg ade x-ray ari tuh.. last2 xde gakk.. ade pun penuh dgn pekerja kilang yg wat medical cekap... abes2, aku bwk je anak aku gi maidin.. next time, kalo awal, aku nk ikut lahh...

shinO サイフル said...

Wah.budak yang aritu ke ni?
View die cantik. Pic lak cam nampak fresh je..yang mahal "lesung" tuh.. huh xde jual kat mana2... :P

ah tok said...

Pergh! Mata dia mengancam beb!

Pssst... Hati-hati bergambar kat taman bunga istana tu... :D

amir fififudin said...

gambar atas dengan bawah tu orang yang sama ke? gambar kat daon tu nampak macam gemok sket. gambar bawah nampak macam kurus sket. tapi tak la sampai macam tukang ambek gambar

elopura lady princess said...

hmm..utamakn pljrn....ppr xm xjwb pun..jan duk shoot je...hhu

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails