7.4.09

Harris Tag


1. Link dan ceritakan tentang pemberi anugerah yang murah hatinya itu.

Harris – Dah lamo dah ese konal dongan Harris ni. Tak silap ese maso tahun 2004, pertamo kali bersuo di majlis perkahwinan di Skudai. Beliau sorang yang agak lemah lembut dan sopan santun gitu. Agak ramah berbicaro dan beliau jugak kini merupokan salah seorang jurufoto perkahwinan di Johor Bahru di bawah naungan Naham Photo.

2. Nyatakan 10 hobi/fakta tentang diri sendiri.


- Seorang yang rajin bekojo dan sukokan bisnes.
- Suko menonton wayang.
- Suko dongan gambar berbentuk art of human.
- Tidak boleh memandu dongan perlahan.
- Mengutuk dan mengeji perempuan yang merokok.
- Suko travel ke tompek menarik meluaskan pandangan.
- Mengimpikan sebuah banglo mewah di atas bukit.
- Mengimpikan banglo mewah diisi dongan isteri yang rajin mengomeh.
- Seorang yang sukar melafazkan perkataan 'maaf'.
- Seorang yang jarang membuat calling sekiranya tidak penting.


Dan ghasonyo inilah tag terakhir yang ese akan buat di blog ini. Kerano sebelum ini ese tak ponah pun melayan tag dari mano-mano blogger. Bak kata Shino, blogger senjo macam ese mano nak melayan tag. Dan disobabkan ini adalah blog peribadi berkisah tontang 1001 MalaM kisah kehidupan ese, mako sebarang tag sebonarnyo tidak akan dimuatkan di sini.

2 comment:

Reds said...

Terima kasih banyaklah...susah2 buat...Kwn pun sbnrnya malas sgt nk layan tag2 ni tp xnk hampakan kawan2...Hrp2 ini mmg tag yg terakhirlah...huhu

S h i n o said...

demo meme biso! :D

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails