Model di dalam foto ini adalah kawan ese.
Namo dio ni Wisha. Masih mudo remajo laie.
Beliau nak buek photoshoot sebonarnyo eh untuk masuk pertandingan Lipice.
Dan menggayokan product Lipice.
Tapi ese dah konar kot lain, poie buek CLS pulak itu hari.

Menggunokan 3 speedlite berjenamo Nikon.
Satu unit SB900 di kepit di colah pokok.
Satu unit SB800 di sebolah kanan ese dan satu unit SB600 di sebolah kiri ese.
Dan ese trigger menggunokan built-in flash yang ado pado body Nikon D700.

Wisha ni mungkin masih single laie.
Sapo nak konalan, silo lah tinggalkan nombor enpon dokek sini.

11 comment:

Muhd Rushdi - Didiz said...

017-7550658 tak available lagi.

Reds said...

Nk tinggalkan no tp segan...hehe..

Anyway suka gmbr ni...lighting yg menarik!

S h i n o said...

comey wehhh...
ni sedak klu jadi
photographer model haha :D

AyAres151 said...

kalu jadi photog...kena betolkan niat..ETIKA keno jago gu...

takleh ngorat model...salah etika tu...

tp jgn risau..
bulih ngorat saing2 kepado model..hahahahahaa

Saluddin Ismail said...

x ajak pun main cls ni...bila tu?

AyAres151 said...

model tak bg ajak ramai2...dio sogan... ni pun last minute shoot...itu hari.. sekejap jer pun...

firdauz said...

bilo den nak tag ko laie ni? d90 den x pocah daro laie ni...

Princess Liyana said...

huhu cantiknye org n gmbr..huhu focus kt bibirla..ckp lipice ;P..Ahaks!

AyAres151 said...

dah tulis situ.. ESE KONAR kot Lain..hehehee

Jenz Iggo said...

Ayares..
cayalah skodeng yang bermutu..
sekali tgk cam plakon tv rempit maksima tu..ape ntah nama dia...

syabas2...
salam kenalan!

Radin MN/ jenziggo

mikemurano said...

ese solo laie warikhh..nak konal2
koba kek dio ese kayo sobab lombu banyak kek kg

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails