Kojo Jang Kojo..

Lamonyo jugak den tak update blog nih.. ado yang tanyo den busy ko.. or cuti laie sampai tak update blog.. dan ramai jugak laie yang dok ucapkan tahniah dokek den.. so.. den ucapkan timo kasih atas ucapan tahniah ekorang semuo tuh..

Meh den ceritokan dokek sini napo den lamo tak update blog.. Skang nih den dah dapat kojo baru. Den kojo dongan cousin den skang, beliau bukok satu company software dokek Taman Universiti nih. Namo company nih.. ZNN Technology Centre..dokek opis tuh hanyo den sorang jo kojo, lebih kurang cousin den nih soh den jago opis nih la. Den di tugaskan dokek bahagian Marketing..dan den jugak merangkap Technician dokek company nih. banyak gak la kojo yang den kono buek. Company nih jugak jadik supplier hardware komputer kepada client2 sekitar Jb nih.. Den skang cubo deals ngan company akak den.. Kak Nina utk supplykan sedikit sebanyak barang komputer yang company dio nak.. tp lom confirm laie kan Kak Nina kan??

Haa.. camno Ayamas? yer.. dokek Ayamas pun den kojo jugak, buat part time masuk petang dan balik malam. So.. lopaih den kojo dokek opis tuh, den terus jo poie masuk kojo dokek Ayamas lak.. humang aih.. kuat btol den kojo yo.. Hehe.. ado yang tanyo.. kojo kuat2 dah nak kawin ko? Takdo la.. den kojo kuat2 nih den nak simpan duit nak buek boli keto.. Maklum la orang macam den nih kojo pun gaji ciput jo.. mano la dapek den nak pakai keto laie skang.. hehehe.. memember den satu skolah dolu ramai dah yang pakai keto skang.. jeles lak den nengok dorang..

Haa.. balik tongah malam.. den dah ponat dan ngantuk.. pastu esoknyo den kono masuk opis pepagi. So, den kekadang tuh raso malas nak menaip entry.. cam takdo mood. Bilo mood ado lak.. tak tau lak nak taip apokobondo dokek dalam nih.. sbb tuh la nampaknyo den lamo tak update tuh.. tuh la sobabnyo.. dokek opis lak den mmg busy dok buat documentation.. baru den tau gini la busynyo orang kojo yo... kan sonok kalu kojo gomen.. takdo dateline. Hehe..

0 comment:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails