3.11.08

Ring Sejuta

Ring sejuto.

"Hah. Nak apokobondo ekau malam-malam buto?"

"Where are u right now. Why u not answer my call?"

"What the heck, apo ekau peduli?"

Kedongaran desis suaro latar di belakang.
Mengajar sesuatu yang mengjengkelkan.

"Whose owner of this number?"

"Ese punyo lah, yang ekau dok call berjuto kali tu. Laie mau tanyo kor?"
"Dah ah, nak tidor. Jangan nak ngacau ese laie"

"Huh? Sleep? Where? With who? With that fucking shit?"

"Ekau peduli apo? Ese punyo suko lah..."

Tuttttttt.......

Ring sejuto.

Tidur dalam mimpi ngeri dikejar bayangan semalam.

6 comment:

filanastasia said...

mr ayares : aish.. ni tdo mesti lupa basuh kaki eh.. cian kamu.. mesti penat kena kejar bayangan semalam tu kan.. nak fila tolon halaukan bayangan tuh?? huhuhu

pst.. baca doa tdo yer.. semoga kamu tidur nyenyak tanpa mimpi ngeri...

AyAres said...

takleh tidor lorrrr.... kalu bleh tido pun..sekejap jer terjagooo... ngeriiii wooooo....
mata pun dah lobam2 nih...

filanastasia said...

mr ayares : kes parah ni.. moh aa dtg stesen.. tak kan bayangan tu nak ikut kot.. huhuhu... sila la bawak mcD skali yer.. hik hik hik

pst.. fila pun tak leh nak tdo.. mcm penat jek ngadap kira-kira ni.. errr (",)

sofeya kadeja said...

ala...asyik mimpi ngeri je...bila nak mimpi indah2 ni...??? sebelum tidur bacalah cerita2 indah...pasti kamoo akan mimpi yang indah2...

Princess Liyana said...

huhu..tido tak baca doa tido ek?;p...hik kalau yana..akan kata..

hellooooo...saya nak tidola!!

Juju said...

Are you always having a nightmare? Kesian my dearest friend ni... Tu la, nxt time, before u go to sleep, u kena call i.. sure takde mimpi ngeri lagi... Hehe..Just joking.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails