23.12.08

Celcom Lagi

Tadi. Ketiko ese sodang merodah jammed di tongah kota.
Dapat panggilan dari Celcom.
Seorang wanita bercakap di seborang sano.

"Encik, adakah masalah Call Waiting encik dah ok".

-"masih samo jer. still tak bulih"

"Encik dah check samada activated atau tidak kat handphone encik."

-"dah. dari haritu lagi saya dah check. Still panggilan tak dapat masuk bila saya on call."

"Ok. Nanti saya laporkan lagi kepado bahagian teknikal untuk mereko siasat."

-"erm..ok. Terima kasih."


Ese dah malas sebonarnyo nak melayan panggilan dari Celcom Careline ni.
Walaupun tampak macam caring tetapi masalah sekecil itu pun dorang tak boleh nak solve.
Belum laie masalah tontang broadband Celcom yang kadang slow kadang laju tu.
Sonang cerito. Servis dorang masih tidak konsisten.
Terdetik jugak ghaso kosal kerano bertukar ke Celcom.
Ese sajo yo dolu nak cubo meghaso balik pakai Celcom walaupun dah lamo
menjadi pengguno Maxis. Nak tengok samado Celcom ado improvement atau tak.
Tapi nampak gayo, macam takdo apo-apo peningkatan pun dari zaman ese belaja dolu.

2 comment:

filanastasia said...

mr ayares : tak nak tukar balik ke kaler merah ker?? huhuhuh

AyAres151 said...

[akses di celcom branch Kempas ]

- taknak tukar lagi..takat ni biar dulu..tgk sejauh mana dorang nak solve this probs...
maxis plak mahal...hehehee

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails