Majlis perkahwinan antaro Nora dan Fadzli diadakan pada 22 dan 23 November 2008.
Berlangsung dokek Majidi, Johor Bahru.
Dan baru sekarang ese dapek nak siapkan album dorang ni.
Ngam-ngam soi yo design dapek disiapkan dalam maso sebulan seperti yang dijanjikan.

Team Capturepixs selaku Official Photographer mengucapkan semoga berbahagio
hinggo ke akhir hayat. Dan terimo kasih atas segalo kerjasamo yang diberikan.


Kepado rakan-rakan diluar sano yang plan nak kawin tahun dopan.
Copek-copek la booking pakej fotografi perkahwinan khasnyo di kawasan Johor.
Namun ado jugak bakal pengantin dari luar negaro yang hubungi kami.
Bertanyokan pakej yang ado. Dan berminat dongan hasil kojo kami.
Dan kami berbosar hati untuk bekojosamo di luar kawasan.
Malah sebelum ini pun ese ponah membuat liputan perkahwinan di bahagian
utara tanahair hinggolah ke Sabah dan luar negaro seperti Singapura.

Untuk makluman rakan-rakan, Capturepixs kini melebarkan sayapnyo untuk
membuat semua liputan di beberapo negaro jiran seperti Singapura, Brunei dan Indonesia.
Dan pado April 2009 nanti, ese sendiri akan terbang ke Bandung, Indonesia untuk
mengutip pengalaman dari otai-otai yang menjadi official photographer membuat liputan majlis perkahwinan dalam adat Sunda. Kito nantikan perkahwinan Fairus Myphotographer dongan gadis pilihannyo di kota Bandung.

3 comment:

filanastasia said...

mr ayares : wah.. makin maju.. congrate.. teruskan usaha ok.. yg penting jaga kesihatan.. huhuhu

Princess Liyana said...

huhuhu..tahniah2;)nanti gmbr mawi ekin tu tnjkla..huhu..

harusla yana kawin nanti guna service capturepixs...with extra discount...ahaha..ok?

AyAres151 said...

kawin nnt nak soh cover dua2 belah majlis pun boleh..amik pakej GRAND...confirm ada discount kaw-kaw punya..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails